onsdag 5 september 2007

Porrnovellen om löjrom - Del 2

Jag funderade på saken en stund, tog en runda på toa trots att jag inte behövde utan bara för att liksom tänka lite i lugn och ro och bestämde mig till slut för att tacka ja till erbjudandet. Så vi snackade sex en stund i baren, passade på tillfället att roa de andra eftermiddagsgästerna med ett par ”tungan ända ner i halsen” kyssar innan vi traskade iväg för att hitta en taxi.

Sexsnacket i baren gjorde mig lite tveksam till hur bra det skulle fungera eftersom vi hade lite intressekonflikt där, men man får vara flexibel ibland. Det visade sig dock vara ett rätt teoretiskt problem eftersom Tobbe nog gärna skulle vilja vara som han framställde sig, men inte riktigt var det…

Vi kom fram och först var det ett lås på ytterdörren sedan ett annat på hissen för att kunna lämna den 1x1 meter stora ingången innanför ytterdörren. När det var klart tog vi hissen ett par våningar upp och till skillnad från de flesta danska flerbostadshus med toksmala trappor hade detta breda avsatser, stor hiss och själva utrymmet i mitten som inte används till något är stort som en lägenhet.

Huset ligger alldeles vid vattnet, ett stenkast från ”den lille havfrue”, med egen båtplats och hyran är lämpliga 16 500 kr i månaden för en liten trea… Det finns 12 lägenheter i trappuppgången och 3 av dem bor det bögpar i, det fjärde hade flyttat till villa i våras.

När vi kommer in i lägenheten ropar Tobbe – Hej skat, se hvad jeg har funnit! Vi traskar in i finrummet och i den lilla soffgruppen i hörnet sitter två män i 35-40 årsåldern, den ena är Tobbes pojkvän och det var inte så svårt att lista ut att det var killen i den svarta morgonrocken, men vem är den andre?

Ponte blev nu lite fundersam, om man sitter i soffan iklädd morgonrock och snackar med någon man uppenbarligen inte känner (Tobbe och jag blev nämligen presenterade för nummer 4), vad betyder det? Är planen att det ska lekas fyrkant eller finns det en annan plan? Nåja, har man aldrig riktigt testat trekant, så varför inte hoppas över den fasen och testa fyrkant på en gång, tänkte jag och avstod från att vara skeptisk.

Niklas, Tobbes pojkvän, var mycket trevlig, han utrustade oss med ett varsitt glas vitt innan vi ens hunnit sätta oss. Rummet var inte så stort, men det kändes luftigt trots en minisittgrupp (2-sitssoffa + fåtölj i svart skinn), en typ ”liggsoffa” klädd i samma material, en matgrupp och ett piano. Niklas, fick jag senare veta, är en riktigt duktig pianist, så när de har bögfester i huset så brukar han åka på att spela lite för de andra.

Den fjärde personen såg mer fundersam ut än vad jag gjorde när Tobbe dök upp och hade mig i släptåg, och han verkade klart tveksam till att ställa upp på diverse övningar. Så en stund där verkade han vara i tvivel om han skulle stanna eller gå, skulle det bli trekant eller fyrkant var frågan?

2 kommentarer:

Anonym sa...

MER!
Nu.
Jag är uttråkad!

Ponte sa...

Du får logga in på Qruiser och hitta en karl som är ute efter en het hundägare!