måndag 17 september 2007

Mat mat och mat men ingen Irene

Jag var så kanonduktig med luncherna förra veckan och hade med mig hemlagad och varierad mat 4 dagar, mina kollegor var helt förstummade, det var länge sedan jag senast hade en sådan period.

Men det vanliga Köpenhamnssyndromet inträffade i helgen, tog 2 mackor och te i fredags innan jag åkte hemifrån, en medister (en dansk riktigt god smakrik pölse) med rå lök under fredagsnatten, kaffe och en macka på lördagseftermiddagen och slutligen ännu en Medister med rå lök på lördagsnatten. När jag så klev upp tidigt på söndagskvällen hade jag på över 50 timmar ätit 3 mackor och 2 korvar med rå lök.

Idag har jag inget med mig, så jag drar nog till mojen, alternativet pasta kändes inget vidare (ska laga pasta ikväll), alternativet bakad potatis brukar vara megatråkiga och alternativet pastasallad från macken känns inget vidare, jag vill ha varm mat. Och har man kontoret där vi har vårt, så är det ungefär vad som finns att välja på om man inte vill gå till pizzerian och det vill man inte.

Oh, inom kort kommer något historiskt kanske att hända, vägde mig hos kompis H i lördags (jag har aldrig brytt mig om att inhandla våg) och har nu kommit ner till 70.0, det är bara en tidsfråga innan vi får se en 6:a först.

Nu vill jag bara ha lunch, ett nytt jobb i Danmark, en mysig lägenhet i Köpenhamn och en pojkvän som passar in på alla sätt till 100%, han finns nog inte för då måste han lida av en total personlighetsklyvning typ jag, mig själv, mina 13 polare och ingen Irene...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är smärt och fin och ska äta ORDENTLIGT!
Sedan kommer du få allt det där du drömmer om. Lyckliga människa.

Ponte sa...

Jag får göra som €5* och börja träna, kanske...

eurofivestar sa...

Haha. Det hjälper inte!

Jag var nere i 69.4, och igår var uppe i 70.2 igen. Upp och ner upp och ner HELA tiden.

Jag vill bara komma ner till 68. Då är jag nöjd!

Ponte sa...

Vet om man ska gå på hårt och ta sig ner till 49.9?? Sex och varmt vatten med curry som enda föda lär göra underverk när det gäller viktnedgång...