tisdag 4 september 2007

Porrnovellen om löjrom - Del 1

Varning: Människor som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Jag satt där i baren på lördagskvällen och hade just avslutat min första Tuborg grön på det stället. Det var en berusad farbror i 60-årsåldern som flirtat med mig, men han fick inga uppmuntrande blickar från min sida, men det hindrade honom inte. Jag hade å andra sidan inte trott att det skulle avskräcka honom, för ändra fulla gubbar brukar inte ge upp så lätt- Nåja, tur att någon ser en som lammkött i alla fall.

Så jag spanade lite på bartendern som är rätt hot, och kvällen till ära jobbade i skinnbyxor och riktigt cool tröja i gothic-stuk eller nått åt det hållet. Jag känner honom sedan tidigare och har alltid tyck att han är lite intressant, inte jättesnygg kanske, men intressant och med humor och rätt smart. Men jag tror aldrig det någonsin kommer bli något, jag får helt enkelt nöja mig med att krama honom när han inte jobbar utan ölar i baren.

Personer gick hem och andra kom till, några var jag bekanta med, andra var okända. Men så satt det plötsligt en svart kille i baren som jag tror jag sett förr. Han flirtar lite över baren, jag ger honom några blickar, men har lite svårt att bestämma mig om jag ska växla några ord med honom eller bara låta det hela dö ut genom att bli ytterst intresserad av spritsorterna i baren eller något. Innan jag har bestämt mig, frågar han en av dem som känner mig efter mitt namn och ropar på mig.

Efter 10 sekunders tvekan tar jag min nyinköpta öl och traskar dit, men lämnar demonstrativt jacka, väska och cigg på min gamla plats, så jag enkelt kan ta mig tillbaka. Han presenterar sig, vi kallar honom för enkelhetens skull för Tobbe, han har några grå strån i sitt annars kolsvarta hår, han ser ut att vara runt 35 men får senare veta att han är 40. Han kommer från Karibien och ser rätt ok ut, ingen hunk eller en sådan som tungan hänger ner till knäna när man ser, men rätt så ok.

Tobbe är inte den som snackar runt ett ämne, utan efter att vi presenterat oss lite förklarar han att han har en pojkvän sedan 9 år därhemma och han tänkte ragga upp en kille till trekant. Jag får under tiden en hel del komplimanger och man är ju lite lättsmickrad ibland.

Trekant är liksom inget jag utesluter på något sätt, jag har aldrig tidigare testat, men det vore rätt så kul att göra det en gång och se om man gillar det. Men jag är aningen skeptisk av två anledningar, för det första att han är själv ute, hur ser då pojkvännen ut? Det finns nämligen en annan svart kille i Köpenhamn som raggar unga killar för trekant till sina sugar daddies i 70-årsåldern. De lär betala 20 000 för en helg har jag hört, men jag skulle inte ställa upp för en mille.

Dessutom när Tobbe berättar var de bor blir jag ännu mer skeptisk för i det området är det snordyrt och rika bögar brukar vara äldre. Så Ponte är kluven mellan viljan att testa och oviljan att möta en gammal gubbe men kommer efterhand på. – Jag lär inte bli nerslagen och rånad, och om det känns helt fel efter hand så kan jag alltid avbryta det hela, be om ursäkt och lämna dem på ett fint sätt även om de inte blir glada över det. Så ska jag eller ska jag inte?

Det får ni veta senare, fortsättning följer…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska!

Ponte sa...

Vi får väl se...

Anonym sa...

Vi vet redan att du ska.

Ponte sa...

Det kanske kommer något sssssssssmaskigare, vem vet?