onsdag 5 september 2007

Porrnovellen om löjrom - Del 4

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Långsamt tog jag hand om hans lust, och varierade min plats i sängen, en stund hårt kyssande, en stund lekte mina läppar sig fram over hans mage och bröstkorg, och en stund hade jag honom i min mun. Efter att ha lekt runt i sängen en kvart eller nått, så satte vi oss upp i sängen höll hårt om varandra och när vi släppte överraskades jag av att en kondom rullades på.

Återigen lade sig Tobbe men sin fasta svarta bakdel i vädret och huvudet ner på kudden. Lite trevande och försiktig var jag i starten, det var ju helt övertydligt denna gång vad han ville, men jag ville ändå ta det försiktigt i början. Efter en minut eller två då jag började känna hur jag själv njöt och inte längre hade fokus på att gå varsamt fram, dök Niklas upp, kysste mig och Tobbe ropade ”Mer, jeg elsker at få pik”. – Der er ikke nogen der ka gi ham alt ham vil ha, var Niklas kommentar till det.

Jag vet inte vad Niklas pysslade med under tiden, men när vi lämnade sovrummet och återvände till finrummet, satt han och chattade framför datorn. Vi traskade runt nakna med lamporna på och full insyn utifrån genom fönster som täckte hela finrummets yttervägg. Tobbe med ett stort smil och jag med extra ”hudkräm” i ansiktet, på halsen och i skägget, jag hann inte riktigt ducka…

Jag fick en morgonrock efter en stund och ett glas vin till, så satte vi oss och snackade en stund i soffan. Niklas berättade vem den fjärde var, jag fick också veta varför hur de hade råd med en lägenhet som den de hade, Niklas äger nämligen en firma på Ströget med 6 anställda och de har fler kunder än de har tid och plats till. Ett angenämt problem antar jag.

Solen hade nu gått ner och det var rätt så mörkt ute, så när jag för andra gången den här kvällen blev meddragen i säng var det bara ett skumt ljus i sovrummet och jag insåg när jag låg där att flera lägenheter på andra sidan faktiskt kunde se rakt in i sängen, speciellt när ljuset var på. Nåja, man får inte vara blyg av sig.

Nu låg vi i sängen alla tre, det var rätt trevligt måste jag säga, två kroppar att leka med plötsligt. Niklas och Tobbe känner ju varandra så väl efter 9 år, så de satte igång direkt utan tveksamheter eller förspel, under tiden passade jag på att titta på lite men också delta lite försiktigt med kyssar, smek och tafsande. Ytterst trevligt. Men mer trekant än så blev det faktiskt inte, för Niklas var trött efter att ha haft en ledig dag sedan midsommar och den dagen hade de haft en monumental bakfylla efter att ha ”burit varandra hem” från Pride kl 9 på morgonen…

Så Niklas lade sig och halvsov medan jag återigen tog hand om Tobbes kropp på det sätt han ville ha det. Jag hade blivit tillfrågad om jag kände för att sova över, så när vi avslutat vår andra session hamnade jag mellan två sovare och kände att jag behövde ta ur mina linser. Så jag kröp försiktigt ur sängen, traskade till badrummet, gjorde mig i ordning för natten och återvände. Jag hade knappt hunnit lägga mig förrän de båda andra vaknade och kom på att vi skulle äta nått.

Stavar av en fransk ost, lite lik Parmesan i smaken, serverat med bilini (om det nu heter så, det är typ rätt smaklösa små plättar), löjrom och dill. Till det serverades champagne, och för en gångs skull tyckte tillochmed jag att den var OK. Gillar annars inte champagne, inte alls. – Jeg elsker at få bubbler, sa Tobbe och log.

Fortsättning följer

7 kommentarer:

Anonym sa...

Puh!

Anonym sa...

Oh käre vän.
Ditt liv är så fantastiskt vågat.

Ponte sa...

Anonym - Så jobbigt var det inte, fast jag har fortfarande ont i knät...

Kim darling - Nejdå, du hade säkert ett betydligt mer vågat liv under dina första år som utsprungen...

Anonym sa...

Det hade jag då RAKT inte. Jag lovar. Jag var lika mycket nucka som nu (kanske lite mer till och med).

Ponte sa...

Då får du göra som mig och jobba hårt på att ta igen alla orgier du missat : ) Vet om man ska välja bastuklubb, läderklubb eller Björnefest på lördag, svårt val...

Anonym sa...

Gud, man blev ju riktigt sugen på löjrom och champagne när man läser din berättelse...

Ponte sa...

Det är bara att bunkra upp, mums...