onsdag 5 september 2007

Porrnovellen om löjrom - Del 3

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Den fjärde, som verkade tveksam, blev lite generad när Tobbe plötsligt slet av sig jeans och tröja och stod där i bara kallingarna, själv tog jag det hela med ro, inte varje dag man får se en naken manskropp inte. Men då tyckte den fjärde att han nog fick höra av sig en annan dag, reste sig och gick. Så någon fyrkant blev det inte. Tobbe är lätt hårig på bröstet och magen, men det håret har grånat mer än håret på huvudet.

Tobbe kom och satte sig bredvid mig och hade återigen sin tunga nere i min hals, jag tog det lite lugnt i början för jag ville se hur Niklas reagerade, han kollade roat på när vi glatt utbytte saliv. Och när Tobbe hade händerna överallt under mina kläder och knuffade mig bakåt i ”liggsoffan” passade Niklas på att traska till köket för att diska upp lite saker som stod och skräpade.

– Av med kläderna, löd ordern från Tobbe, och jag lydde, jeansen som är tighta över låren trilskades lite. Men en minut senare var jag naken i sovrummet, kläderna låg i en hög på golvet och Tobbe stod framåtlutad på knä i sängen med sin nakna mörka bakdel i vädret.

Jag är lite blyg när jag hamnar i situationer som den, för jag vill absolut inte feltolka signaler och göra något som den andra inte menade, jag vill ta det långsamt framåt istället. Så jag satte mig i sängen bakom honom och började långsamt massera hans ryggslut, jag flyttade närmare och la min bröstkorg och mitt huvud på hans rumpa, lät mitt skägg och min tunga sakta vandra upp från midjan till nacken, sakta sakta sakta. Det var inte svårt att inse att Tobbe njöt av behandlingen, och det gjorde minsann Ponte också, jag bara älskar när man kan se på den andre att han bara njuter.

Jag placerade min kropp så den perfekt passade mot hans, andades tungt i hans ena öra, lyfte båda händerna från sängen och lät honom bära också min kroppsvikt samtidigt som jag lät mina händer känna sig fram. Från hans axelparti, stanna upp och leta bland håret på bröstet efter två mörka bröstvårtor, fortsätta ner längs magen, återigen leka lite med håret på den, och slutligen fortsätta längre ner. Här fanns det inget hår att leka med, det var nyrakat liksom hela området som täcks av herrunderbyxor utom på själva skinkorna där Tobbe var aningen hårig.

Alla svarta män jag tidigare haft äran att följa i säng har en sak gemensam, de har så underbart len hud på rumpan, det hade inte Tobbe, men den var fast och fin att klämma lite på. Sakta reste jag på min kropp så han inte längre behövde bära min vikt, Tobbe lade sig ner på sängen, vi kysstes länge länge länge samtidigt som jag kände hans händer över hela min kropp och jag njöt över att få känna med mina händer över hans kropp.

Jag slet mig loss från en flerminuterskyss och lät min tunga och mitt skägg återigen vandra ner längs hans kropp, men på framsidan denna gång. Jag lekte mig fram bland håren tills jag kom ner till den rakade delen, jag kände pulserandet mot min kind, retade honom medvetet genom att bara röra lite lätt, han ville ha allt här och nu! Sakta förflyttade jag min tunga från vecket längst upp på insidan av hans lår, förflyttade den inåt mot kroppens mitt och Tobbe gav ifrån sig några njutningsfulla ljud, det var kanske vad han hoppats på 3 timmar tidigare när han började flirta med mig i baren…

Fortsättning följer

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du skriver så fint om något som lätt skulle kunna vara "bara" porr på hög nivå.

Ponte sa...

Tack, jag skulle bli tokgenerad bara av att skriva en massa runda ord...