måndag 3 september 2007

Oroligt på Nörrebro

På lördagen tog kompis H och jag en runda för att kolla på butiker på Nörrebro, hittade inget att shoppa, men kompis H handlade mat och jag hälpte till leta varor och vi följde upp det hela med en öl på uteservering och öl på fastande mage är kanske inte så bra, men vad gör man. Bakfyllan från kvällen innan hade ju släppt vid den tiden, så man var liksom redo att sätta igång igen...

Och inte anade vi vad som skulle hända 10 timmar senare när ungdomshusaktivisttöntarna lite nerbrända bilar, tårgasade ungdomar, plundrade butiker och flygande gatstenar, det friskar min själ opp!

Efter ölandet på Nörrebro skulle kompis H hem och jag skulle träffa en av mina svenska kompisar som var över i Köpenhamn som hastigast. Vi hann med både lunch och öl minsann, hans första besök på homobar, det var någon farbror som flirtade lite med honom... Och när kompisen åkt hem, så gick jag vidare och efter en öl dök det på nytt upp en svart kille i baren som började tokflirta med mig... Fortsättningen följer, vi får se hur detaljnivån på den blir, så rösta vidare bara!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Detta eviga drama.
Och dessa eviga cliffhangers!

Ponte sa...

Drama sa bull... Man måste ju hålla sina typ 3 läsare på halster ibland, så de återvänder.

Anonym sa...

Tycker du skall lägau t lite fler bilder på dom du träffar.. =)

Ponte sa...

Nakenbilder eller mer påklädda?

Anonym sa...

Både och.