tisdag 11 september 2007

Sädesvätska på magen?

Rexxie har skrivit ljuvligt bra om läkaren från Malmö som dömts för våldtäkt. Rexxie har 2 förslag på hur sperman hamnat på magen och hur det kom sig att läkaren inte noterat att han hade det på fingrarna.

Här kommer fler troliga förklaringar:

3. Luftsuget från den osedvanligt kraftiga ventilationen skapade vacuum i operationssalen och förorsakade spermans långsamma uppåtvandrande.

4. De starka negativt laddade magnetfälten runt operationsapparaturen pressade den lätt negativt laddade sperman upp på magen.

5. När den intet ont anande operationssköterskan av misstag körde upp hela handen i läkarens tarm fick läkaren våldsamma muskelsammandragningar i underlivet vilket resulterade i att efterutlösningen hamnade på magen.

6. Läkarens sädesceller är så virila att de själva simmade mellan håren upp på magen.

7. Eftersom läkaren intagit en mindre dos amfetamin dagen innan kan hans sädesceller inte anses tillräkneliga och läkaren kan därför inte anses ha utfört dådet medvetet.

8. Då läkaren annars utan undantag får sädestömning iklädd ögonbindel och med sina händer fastlåsta i rosa fluffiga handklovar bakom ryggen, kan rätten inte anse det fastställt att mannen förstått att det var sädesvätska.

Någon som sitter inne med fler bra förklaringar?

5 kommentarer:

Rexxie sa...

Alternativ 6 är ju kanske mest troligt eftersom den käre doktorn enligt egen utsago äter så mycket potenshöjande medel att han med jämna mellanrum måste onanera för att inte få smärtsamma erektioner, och det är väl inte helt otroligt att de små simmarna blir väldigt aktiva av medlen (och då kanske i kombination med intag av amfetamin enligt alternativ 7)...

Fatta vad roligt de måste ha haft på försvarsadvokatens kontor när de kokade ihop försvaret!

Anonym sa...

Haha.
Ni kan det här med sarre, hör jag.

Ponte sa...

Rexxie - De var ytterst finurliga på kontoret

Kim - Man kan komma långt med vild fantasi...

Anonym sa...

Haha! Ljuvlig läsning såhär på morronen innan frukost! SCHLURP!

Ponte sa...

Ja, är det inte!