söndag 2 september 2007

Ingen avslutning

Jag skulle ju möte Vikingen i fredags och ta upp det känsliga ämnet att vi inte ska ha ett fast förhållande, utan bara vara vänner.

Så vi träffades och snackade skit i 10 minuter, sedan kom en av hans kompisar och han stannade tills vi gick vidare efter ett par timmar. På nästa ställe spelades schlagerlåtar på högsta volym så det gick inte att snacka överhuvudtaget, jag fick för första gången höra Diggiloo på danska, det lät helmärkligt.

Sedan bar det av till ställe nummer 3 för kvällen och här fanns någon vi båda kände sedan tidigare, så det blev inget privatsnack och sedan var Vikingen full och skulle åka hem... Typiskt! Så vi fick inte snackat, men någon frågade om vi var ihop och Vikingen svarade att vi bara var goda vänner, så det var ju OK iallafall.

Efter att Vikingen gått drog bekantingen och jag vidare, men han är inte så rolig, så jag avslog erbjudandet om att sova över och ringde och väckte stackars kompis H kl 0400 på morgonen och sov där några timmar istället.

Idag på vägen hem från lördagsnattens övningar kände jag att jag absolut inte ville snacka med Vikingen, men kände också att jag skulle få det överstökat, så jag traskade till Vikingens butik, men han arbetade inte, så problemet ligger kvar en vecka till...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så typiskt.
Men bra att han sa att ni "bara" är vänner.

Ponte sa...

Japp, det var bra, men han såg mig i ögonen när han sa det...