måndag 17 september 2007

Homoguide CPH - Café Intime

Café Intime ligger på Allégade 25 i Frederiksberg,
Beskrivning
Intime ser ut som en välbärgad 1800-tals dams överbelamrade finrum, med kristalvasar runt väggarna, en grekisk staty; bord, stolar och soffor och en flygel, bardisk och massor med saker på väggarna.

Stämningen
Tokmysigt och verkligen bra stämning, det var en riktig aha-upplevelse på nått sätt, jag trodde inte sådana ställen fanns längre... Pianisten var en äldre allvarlig satt man som såg ut som en präst, riktigt duktig på att spela piano, men sången var lite operastuk på vilket inte fungerade till alla låtarna. Dessutom så var ju pianot "unplugged" och sången fick vi genom en högtalare vilket blev lite märkligt. Men toktrevligt som sagt...

Priser
Inte så billigt, happy hour till kl 21, efter det 40-45 för en fatöl, vilket måste ses som rimligt på ett ställe med gratis underhållning.

Personliga tankar
Inget bra ställe att gå till själv kanske, man ska nog helst ha någon med sig, men är man två eller fler kan man ha riktigt skoj på Café Intime i Frederiksberg. Det perfekta stället att börja en dejt tror jag, lugnt och mysigt och inte så många sexobjekt i närheten.

Hemsida
http://www.cafeintime.dk/

Betyg
4, scoringmöjligheterna är klart obefintliga.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju hur mysigt ut som helst :)

Ponte sa...

Det är det minsann också, ta med dig en dejt och stick dit!

Anonym sa...

Dit vill jag gå!
Woohoo.
Men scora vill jag ju också.

Ponte sa...

Du får scora först och sedan ta med dig snyggingen till Intime Kim darling