torsdag 28 februari 2008

Protektionismen i raggsvängen

Så efter att jag tappat bort favvofarbröderna så blev det ett par barer till och i en av dem träffade jag på en bekanting och medan jag stod där dök en kille i 150 kilosklassen upp och stötte på mig, men Ponte tänder inte på så mycket hull, oformligt är kanske inte riktigt så sexigt tycker jag...

Efter att killen berättat var han bodde och hur stor lägenhet han hade och att han bodde själv (berättade han nog mer än 10 ggr faktiskt) så gick han över på anekdoter från jobbet och efter en massa sådana så kollade jag på klockan och ursäktade mig för då orkade jag inte mer. Så det blev till att fortsätta ut i natten.

Först träffade jag killen från läderklubben, han är rätt fin faktiskt, men jag är skeptisk. Honom träffade jag där favvobartendern jobbar, men han hade en vikarie som inte var helt inkörd på rutinerna så det tog tid att få beställa och glasen tog slut osv. Men det är inte alltid så lätt...

Så tillslut blev det nattklubb och det var inte alls spännande mer än att jag träffade en svensk kille som verkade konstig eller också var det all dansk öl, han hade iallafall raggat upp en dansk som han höll hårt i och verkade något protektionistisk om man säger... Efter det tröttnade Ponte och gick hem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte konstigt att Kimman är singel då ingen, inte ens mansslukaren Ponte, tänder på hull!

Ponte sa...

Det gör han visst det om man har sånt vackert hull som du har, men 150 kilo är lite i överkant kanske...

Hasan sa...

Hjälp, 150kg. Jag mår bara skit dåligt när fula och tjocka män försöker ragga på mig. Jag fattar inte att de ens vågar ragga på en kille som jag, som är snygg och smal. Hihi.

Ponte sa...

Nejdå, jag känner mig hedrad när någon vill ha mig...