måndag 11 februari 2008

Latexkorsett, piska och svans

Fredagskvällen blev tokstressig, när jag kom hem hade jag 30 minuter på mig att duscha, fixa till mig, fixa outfit och ge mig av till min kompis. Mitt i allt kom jag på att min outfit hade varit mycket bättre med en piska, var fasiken får man tag på en piska på en fredagkväll? Kom på senare att det finns en porrbutik inte långt från där jag bor, men jag kom på det alldeles för sent.

Festen blev kul iallafall, alla skulle vara utklädda, men hälften kom i sina helt vanliga gå ut kläder, men vi andra hade varierande grad av outfits och det var kul, någon kom i latexkorsett, någon annan i ett lakan och någon med svans...

Men något jag inte förstår med kvinnor är att de måste prata om allt. Jag satt i soffan bredvid två tjejer som i ett inte alltför lågmält samtal ondgjorde sig över deras gemensamma bekanting som de hoppades inte skulle komma till festen.

- Min psykolog har sagt att det inte är bra för mig att träffa manodepressiva eftersom jag själv har sådana tendenser. Säger den ena
- Jaha, det har inte min psykolog sagt något om och nu tycker han inte längre att jag behöver gå varje vecka, jag förstår inte hur jag ska klara mig, men jag har sagt till honom att det är på hans ansvar om det händer mig något.

Och sedan det här med fejsbook, minst 3 personer oberoende av varandra loggade in under kvällen bara för att se om det var någon som hade skrivit till dem...

Träffade en mycket trevlig kille som min gaydar skrek "böööööög" om, men han påstod sig inte vara det, men verkade trots det lite intresserad, jag vet inte... Det blev faktiskt en av de bästa festerna jag varit till på länge trots att jag som vanligt var blyg och tyst ibörjan, men det gick sedan bättre och bättre så Ponte var tillochmed lite lätt social strax innan det var dags att gå hem, bara en sådan sak.

Kom hem onykter, sov 5 timmar vaknade och kunde inte somna om, typiskt, eftersom jag redan var mycket trött efter en skitvecka, dessutom hade jag lyckats bli bakis och det är inte riktigt likt mig, men sådant händer ju tydligen.

Lördagen gick åt till att strötitta på skidåkning och skidskytte, tupplur, handla, softa i soffan, surfa på webben och andra oproduktiva saker... För sedan var det till att göra sig iordning för lördagskvällens äventyr!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur länge filade du på den rubriken? :)
Ja, se damer! De är som öppna böcker. Mycket ospännande!

Ponte sa...

En komma två sekunder tror jag... Damer är farliga, så är det bara!