lördag 9 februari 2008

Ett schlagerinlägg

Har sett att det finns lite genomgångar och betygssättningar här och var på webben inför kvällens första delfinal och de tyder alla på att E-Type med Poodles går vidare och att Christer Sjögren kommer sist. Men glöm för allt i världen inte att det finns två miljoner 40+:are i Dansbandsbältet (dvs Sverige utanför storstäderna) och om de sätter igång att rösta så kommer Chrille att ta sig ända till Belgrad.

För dessa människor är Christer nära på Gud och de flesta förståsigpåare som gått på genrep, betygssatt och haft åsikter har inte varit i den kategorin, dessutom har de väl antagligen bara besökt Åre i hela Norrland och det ger ingen insikt om hur folket i Äcklingsedet i Jämtland, Slite på Gotland, Västra Torsås i Småland, Töcksfors i Värmland och Kådbalis i Lappland kommer att rösta, om de kommer att rösta det vill säga...

Dessutom kommer mello-bögarna rösta på allt som liknar Sonja Aldén, så vissa förhandsfavoriter kommer att tappa en del på konkurrensen om rösterna... Trevlig Mellokväll på er, jag avstår från schlagrandet ikväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

FACE-84!!!

Anonym sa...

Haha! ÅÅhhh vi Love Christer! =)

Ponte sa...

Kim - Vem?

Tennis - Nej det gör vi INTE!!