måndag 18 februari 2008

Dejtningsstrategi

Så har måndagen äntligen gått och 4 arbetsdagar är kvar den här veckan, Ponte har lite lätt Köpenhamnsabstinens idag, men det ska bli kul att ta en tur till helgen.

Jag är nu iallafall lite mer positivt inställd till nätdejter, de jag haft tidigare har varit 4 katastrof och 1 rätt bra, nu är det en ok tillagd till det hela och till skillnad från katastrofisarna var den här killen en jättebra kille fast inte min typ, men det vet man ju aldrig. Därför kommer nog Ponte att nätdejta igen, men med ett stort förbehåll, ingen ansiktsbild inget svar, för det är nått som katastrofmänniskorna inte haft.

Människor utan bild på sina profiler räknas numer av mig som oseriösa, jag kan inte se någon för mig godtagbar anledning till att inte ha en bild på sig själv, man måste inte ha en massa bilder eller nakenbilder, men en ansiktsbild måste man ju kunna åstadkomma tycker jag, det är inte så jäklans svårt att ordna en bild eller?

Men bardejting är fortfarande min favvis, det är lite lättare att sortera vad som är intressant och vad som inte är det. Efter ett antal öl kan ju sorteringssinnet få sig en knäck, men fortsatt så känns det på nått sätt tryggare eller en nätdejt som man träffar på riktigt på ett neutralt ställe kan ju också vara bra, men då måste det ju vara en lokal förmåga, annars får man ju himla dåligt samvete för att man släpat hit dem med förväntningar man inte infriar. Får flytta till Köpenhamn för där är marknaden större...

2 kommentarer:

Anonym sa...

De ÄR oseriösa och de ÄR töntiga och jag skulle aldrig någonsin träffa en som inte visar fejjan. Hur kunde du, Ponte!? Med tanke på att du är relativt ny i sandlådan förlåter jag dig.
Lycka till!

Ponte sa...

Tack för att jag blev förlåten, nu är det bara att ge sig ut och synda igen!