torsdag 24 december 2009

Så slutade helgens övningar

På fredagskvällen satt jag i den Vilda baren tillsammans med Trekantskyssaren, den amerikanske journalisten och en trevlig bekanting. Fick veta att det tydligen blivit vilt därinne efter stängningsdags kvällen innan, hoppas de roat sig. Det var ju trots allt killen som fått fem lemmar och var på jakt efter fler som jobbat i baren…

Många av de andra skulle nu till Dansbaren, själv begav jag mig till baren med den trevlige bartendern. Hamnade i ett gäng jättetrevliga människor och roade mig trots begynnande trötthet. Fick ett sms från Spicy som ville träffas, svarade att jag nog skulle komma förbi där han var, men hade inga planer på att göra det. Bra att veta var han höll till om inte annat.

Till slut blev det Nattklubben där jag sprang på den exotiske killen Brasilianen en gång i tiden parade ihop mig med. Det blev trevligt, men jag var nu bara allt för trött och sliten för att orka vara trevlig hur länge som helst. Bestämde mig istället för att åka hem.

Så kom man hem och i 8 minusgrader och snålblåst skulle man släpa sig de 10 minuterna hem från stationen. Det var riktigt skönt att krypa ner i sängen kan jag meddela.

4 kommentarer:

Kim M sa...

Undrar hur många lemmar han behöver för att känna sig helt tillfredsställd.

Ponte sa...

Vet inte. Ett dussin är väl klent, ett tjog klart bättre, men jag tvivlar på att även han klarar ett gross.

Kim M sa...

Stackars stuss!

Blir det ingen julpåk för Ponte?

Ponte sa...

Knappast...