onsdag 9 december 2009

En släng av bacillskräck

Så kommer den sista delen om min vilda helg för snart två veckor sedan. Nu kommer ett par dagars paus i de långa tradiga inläggen...

På söndagskvällen lämnade jag den Vilda baren och traskade till KFC för att äta. Funderade på en massa annat medan jag åt och insåg att en av kycklingbitarna jag redan ätit inte var genomstekt. Tänkte bara Danmark + inte genomstekt kyckling = Rejäl risk för salmonella. Kände hur det började bli oroligt i magen (psykosomatiskt skulle det visa sig turligt nog).

Traskade till baren med den trevlige bartendern för att hålla honom sällskap, det visade sig att han hade en gammal tant sittande där. Och när hon gick så snackade vi lite innan han skulle stänga och jag traskade vidare till Dansbaren. Han berättade förövrigt (när jag berättade om min misslyckade fredagsdejt) att han bara tänder på vikingaktiga typer, så han drar gränsen vid Kiel-kanalen.

I Dansbaren träffade jag Ridaren, annars var där inte många människor förutom ett par (trodde jag det var), en het latino och en blond mullig tjej, och två fulla jobbiga människor som dansade, klättrade på inredningen och tillslut blev ombedda att gå vidare. Det visade sig sedan att Ridaren tydligen var lite bekant med den hete latinon, (och att tjejen var hans lesbiska väninna) så jag fick chans att snacka lite med honom.

Av någon oklar anledning tröttnade jag lite på stället och bestämde mig för att gå på Nattklubben och se om jag kunde hitta ett söndagsragg, men när jag kom in så var det bara tråkiga människor och tanten jag träffat på. Ångrade mig och traskade tillbaka, men då hade latinon gått tyvärr, så den sista timman innan tåget gick hade jag en dansk farbror att snacka med.

Till saken hör att det nog var bra att jag inte fick till nått med latinon på söndagsnatten för min mage var sig inte själv förrän på tisdagsmorgonen. Gick här hemma i lägenheten på måndagen och släppte vind av den typ som inte ens kackerlackor överlever… Men salmonella var det nog inte, bara för mycket alkohol, för lite mat och lite psykosomatisk bacillskräck.

3 kommentarer:

Kim M sa...

Usch ja. Det är bäst att vara ensam när magen inte är i form.

Ponte sa...

Men jag lyckades decimera populationen av blomflugor (sådana 2 millimeters) på min hibiscus ganska kraftigt.

Stavningsprogrammet gillade inte hibiscus utan kommer med följande aningen långsökta förslag:
haschischs
karibisk
haschisch
amfibisk

Jag vill dock dementera, jag har inte karibisk amfibisk haschisch i mitt fönster... Och hade jag det tror jag inte den skulle locka till sig blomflugor.

Kim M sa...

Haschisch. Hahaha.