lördag 5 december 2009

En trevlig tysk

På lördagskvällen tog jag plats i den Vilda baren, lite generad eftersom bartendern sett vad som hänt kvällen innan. Hade lite tråkigt för övrigt, en riktigt tradig farbroraktig (trots att han nog var ca 35) satte sig bredvid mig och stirrade på mig. Jag tittade rakt in i baren för jag hade en kåt norsk farbror som stirrade från andra hållet. Till slut sa han den farbroraktige ”Kommer du ofta till den här baren”. Svarade att jag inte gjorde det. Mer snack blev det inte.

Någon körde två rundor vodkashots och snäll som man är så ställde man upp. Det var nått jag led av i ett antal timmar, men det blev faktiskt lite alkoholfritt som kompensation. En engelsk kille beställde och fick frågan ”would you like more ice?” och svarade ”That would be nice”. Vi som just druckit vodkashots tyckte det var skoj, de andra tyckte det inte…

Så dök några bekantingar upp och allt blev trevligare och efter ett tag också Trekantskyssaren. Terapisessionen satte igång igen och jag funderade på om jag inte borde åka hem. Det andra jag haft planerat (förutom dejten) blev uppskjutet till efter jul, så jag hade ingen som helst anledning att stanna egentligen. Trekantskyssaren väntade på sin toyboy (han har två pojkvänner och en toyboy att underhålla nämligen).

Men så hände nått under en ovanligt stilla lördag. En Kille som såg ganska bra ut och ganska snäll ut tog plats bredvid mig, beställde på engelska och ungefär samtidigt skulle Trekantkyssaren på herrarnas, så jag inledde en konversation med killen som visade sig vara tysk.

Vi snackade alla tre tills Trekantskyssarens toyboy dök upp. Tysken och jag fick förövrigt ett erbjudande om att ta hand om honom under natten, men vi hoppade. Någon jobbig människa som hänger där i baren ibland gav sig på mig och gav mig tungkyssar jag inte ville ha två gånger, usch.

Så skulle jag visa tysken nattlivet hade vi planerat och vi två begav oss till baren med den trevlige bartendern. Träffade också min bekanting vars soffa jag kidnappat natten innan. Han var lite intresserad av tysken, men kom fram till att han hade små händer och små fötter, så då var han helt enkelt inte tillräckligt välhängd.

Ponte var nu vrålhungrig efter att ha ätit lite McDonalds 14 timmar tidigare och tysken var riktigt onykter, så vi tackade för oss. När vi kom ut på gatan såg han jättegenerad ut för han ville nämligen fråga om jag kände för att hänga med till hans hotellrum. Han hade lite svårt att komma till saken, men tillslut fyllde jag i hans mening och det var tydligen det han ville…

4 kommentarer:

Kim M sa...

Bra att du fyller i meningar när gossarna är blyga.

Ponte sa...

De måste man ju ibland, andra kan ju också vara lika blyga som en själv

Kim M sa...

Ja. Det är rätt härligt när man möter nån som faktiskt är det!

Ponte sa...

Så länge de är lite verbala så...