söndag 27 december 2009

Fler latinos och Frisyren

Imorgon ska jag upp tidigt tidigt, så morgondagens inlägg kommer redan nu.

I slutet av festen ute på Christiania på julaftonen fick vi plötsligt en full och på andra sätt överpåverkad kille på halsen som tyckte vi var trevliga trots att ingen av oss ville snacka med honom. Vi träffade också två andra stammisar från homobarerna som fått sig en liten rom (drycken dvs) i formen av ett helt dricksglas.

Så var det dags att gå och några av oss promenerade in till byn eftersom vi visste att den Vilda baren skulle hålla öppet. När vi nådde fram jobbade bartendern i chaps, harnesk, tomteluva och röd mantel. Fem ensamma män i baren, men strax efter rasade folket in. Ponte var nu trött och trodde att två muggar kaffe skulle hjälpa, det gjorde det, men inte under någon lägre tid dessvärre.

Fram kom två latinokillar, den ena var lite blyg så hans kompis berättade utan omsvep att den blyge tyckte jag var snygg och sexig. Bestämde mig för att vara trevligt avvisande. Fler trevliga bekantingar dök upp, den ena hade varit så berusad kvällen innan att han fallit av barstolen och behövt två personer för att hjälpa honom på fötter igen, då har man kanske fått lite för mycket…

Så träffade jag på Ridaren som var mer tystlåten än vanligt och dessutom Frisyren som var på besök i Köpenhamn igen. Frisyren fick sig en rejäl julkram och ser fortfarande het ut trots att han är runt 45. Så dök också Jylländaren upp, men han verkade misslyckas med båda männen han försökte ragga upp till julknull.

När det närmade sig stängningstid hittade bartendern någon att hångla med och vi var väl närmare 15 personer som tog en gemensam promenad till Dansbaren.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Oj, att Frisyren är så pass gammal hade jag ingen aning om.
Bra att hans hethet håller i sig.

Ponte sa...

Det gör den säkert...