måndag 7 december 2009

Nakna kvinnobröst

På söndagsmorgonen när jag skickat tysken med sitt tåg nådde jag Morgonvärdshuset. Där var det fest minsann. En massa människor, många var nog fortfarande på lördagsfest. En kille blev utslängd när han försökte mucka gräl, tre unga onyktra killar gjorde stora ögon när en av tjejerna vid bordet bredvid plötsligt hivade fram sitt ena bröst och den andra tjejen började slicka på det.

När den showen var över (damen i baren fotade), var det en kille vid bordet som slickade på bröstet medan den andra tjejen hånglade med någon kille (som jag känner igen någonstans ifrån). När tjejerna så skulle hångla med varandra igen ville killen jag kände igen hångla med den andra killen men det fick han inte.

Det blev mer och mer stimmigt och i mitt tillstånd (vaken sedan 2 timmar med en kopp kaffe i näven) tröttnade jag och traskade till en riktig homobar istället. Träffade på en av killarna jag är på Morgonvärdshuset med ibland, han hade inte sovit, men varit hem och duschat sådär på morgonkulan.

Längst ner i lokalen satt en hög norrmän, bland annat en mycket het latino med stort krulligt hår och fin liten rumpa. Dessutom hade jag turen att de andra vanligtvis skickade honom för att beställa så jag fick se honom på nära håll där jag satt strategiskt bredvid kortmaskinen. Mycket mycket fin ung man att titta på…

När norrmännen gick fortsatte jag istället till baren med den trevlige bartendern och var inte första kunden för dagen. Det satt redan en gubbe med thai-toyboy (eller han var väl toyboy när de träffades för 10 år sedan) där. Så dök det upp fler norrmän, men inga spännande. Men tillslut fik jag två heta holländare bredvid mig, mycket fina.

4 kommentarer:

Kim M sa...

Stort krulligt hår och fin liten stuss är MUMMA.

Ponte sa...

Oh ja, tokmums!!! Och snygg dessutom

Kim M sa...

Det pirrar ju till lite. Här, mitt i natten. Mmmh!

Ponte sa...

Bra att det pirrar lite.