tisdag 13 oktober 2009

Torrfisk, mums eller?

Efter 6 timmar på en förkort soffa blev det till att kliva upp på söndagsmorgonen för bekantingen skulle hämta sin kompis på tåget så jag fick skjuts in till city. Skulle ju på brunch, men jag hann med ett barbesök på vägen, men valde alkoholfritt innan jag fick nått i kistan. Fick veta att man på västkusten på Jylland äter torrfisk istället för godis.

Nådde så brunchen och fick mig lite mat. Nu var det mer än ett dygn sedan skräpmaten till lunch dagen innan, inte bra. En massa bekantingar var med på brunchen, alla stammisarna brukar strömma till. Den äldre herren som jobbar i baren ibland jobbade och när han hällde upp de första shotsen darrade han rejält på handen efter praktfyllan natten innan, men efter 15 innanför västen var han på G igen. Jag drabbades av ungefär samma öde, lyckades att tacka nej ett par gånger, men inte många…

En av stammisarna jag inte sett på ett tag var tydligen hemma och slickade såren efter att ha blivit uppraggad av en rysk toyboy som stammisen öst pengar över ett par veckor och som nu försvunnit. Så det kan gå. Fick förövrigt ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, en guidad rundvisning på ett slott (han behövde en testperson till sina framtida guidningar på svenska).

2 kommentarer:

Kim M sa...

Tänk att du valde alkoholfritt. :-)

Ponte sa...

Är det inte chockerande?