fredag 9 oktober 2009

Man mötte ju nästan Obama

Så var det dags för en längre genomgång av helgen, ett utmärkt sömnpiller.

Planen var ju att åka till Köpenhamn på söndagen och bruncha, men när Rio de Janeiro nu oväntat fick OS så kände jag ju att det var en bra idé att åka på fredagen för att se om man eventuellt sprang på någon brasilian som firade.

Anlände till Köpenhamn och eftersom jag visste att ett av plåstren var ute (och jag visste mer eller mindre var han befann sig dessutom) så valde jag att börja på ett annat ställe för att liksom komma igång lite. På vägen traskade jag förbi hotellet där brassarnas segerfest höll tid och en kille draperad i flagga stod utanför och försökte skriva SMS, det var inte så lätt i hans lindrigt nyktra tillstånd.

Nådde kvällens första bar, träffade på några sådana man säger ”hej, hur är läget” till men annars inget av intresse. Men stämningen var god och rejäl fest var det. Träffade någon som försökte övertala mig att komma dit på dragshow kommande torsdag, men jag valde att avstå. Kom sedan på att jag ju faktiskt befann mig i samma stad samma dag som en amerikansk president…

Så bar det av till den vilda baren och när jag kom in insåg jag att plåstret minsann var där och hade just då ingen att snacka med. Kunde smita förbi till en av det halva parets kompisar. Fick sedan sällskap av en annan bekanting som är otroligt snackig vilket passade mig utmärkt. Det blev en lång diskussion (eller monolog snarare) om judendomen eftersom den snackiga är praktiserande jude om ej ortodox.

Plåstret såg mig och kom över och snackade lite, men jag lyckades snabbt få honom uttråkad, det brukar annars aldrig hända. Funderade på att traska vidare på en liten runda, men jag avstod eftersom det var rätt så trevligt med bekantingarna, man vet aldrig vad man ramlar över annars ju.

3 kommentarer:

Kim M sa...

Om du lyckas tråka ut plåstret så måste du ju ha varit REDIGT tradig!
Bra jobbat!

Ponte sa...

Du har ju träffat mig, jag är redigt tradig.

Kim M sa...

Sluta snacka skit.