söndag 25 oktober 2009

Så kom tröttheten krypande

Så kommer slutet på förra helgens övningar.

I fredagskväll nådde Kulturkillen, det halva parets tidigare toyboy, deras två kompisar och jag fram till nästa bar. En av de första jag sprang på var Araben som verkade tystare än vanligt. Bestämde mig för att vara lite snäll och trevlig men inte mer och det fungerade ganska bra måste jag säga.

Det var jättefullt och varmt och jag var klädd för vintervädret ute, så vi kämpade oss igenom folkmassan till ett bord där man kunde hänga sin jacka. Träffade en av brasilianerna och ett par andra trevliga människor. Mitt i allt gick visst de andra utan att jag noterade det, men det gjorde ju inget egentligen.

Så blev det till att fortsätta till Dansbaren, brassen och hans kompisar kände inte att följa med. Såg plåstret från helvetet så jag höll mig i ett av hörnen där jag träffade en trevlig norsk bekanting med pojkvän och blev presenterade för några av deras kompisar även om de var rätt onyktra och tråkiga.

Begav mig senare till Nattklubben och sprang på fler brassar och några andra trevliga bekantingar, men efter att ha slagit vad med den ena och tokkramat den andra kände jag mig trött och sliten och bestämde mig istället för att dra hemåt, det var skönt att krypa ner här hemma i min egen säng…

Inga kommentarer: