måndag 12 oktober 2009

Så slutade marathonfredagen

Så bar det av till den vilda baren i lördags kväll, men ingen av de andra orkade följa med vilket kanske var lika bra. Det var ganska lugnt, men snart så ramlade folket in. Träffade en av de äldre männen som brukar jobba i baren och är jättetrevlig men lite svår att förstå när han är berusad. Fram på kvällskvisten skulle han gå hem, men det regnade ju så han skulle stanna ett tag till. Det slutade med att han stannade till stängningsdags.

Det hände förövrigt inte så mycket spännande, träffade Kulturkillen igen, han hade samma kille med sig som kvällen före. Hade sedan turen att en av mina riktigt bra bekanta (som aldrig går på den vilda baren annars) dök upp.

När det så var läge att dra vidare nästa bar så hängde jag med bekantingen och fick en rätt trevlig snack-natt. Vid stängningsdags var vi sist att gå och han undrade om jag inte ville sova på hans soffa. Lät som en fantastisk lösning…

Så det bar av i taxi och efter lite fotovisningar så blev det till att krypa ner i en aningen för kort soffa, men jag somnade nog efter 3 minuter tror jag. Skönt att få sluta övningarna när man varit uppe i 44 timmar.

2 kommentarer: