onsdag 28 januari 2009

Tidigt uppe

Imorse blev man väckt av telefonen vid 9-draget, bestämde mig för att inte svara. Men när den ringde igen 5 minuter senare så fick jag släpa mig ur sängen trots allt. Det var givetvis från mitt tidigare jobb (vilket jag gissat redan vid första påringningen). De behövde hjälp med nått jag tidigare lyckats fixa själv ett par gånger, men jag hänvisade dem till personen som lärt mig, han kostar trots allt 5 eller 6 gånger så mycket som mig...

Veckan har börjat lugnt, har återfunnit Tom Clancys thrillers och har 4 tegelstenar kvar att beta av, mums! Det värsta med dessa böcker är att man hela tiden ska läsa igenom nästa kapitel innan man hoppar i säng för att sova, så Ponte har inte lagt sig så tidigt de sista dagarna. Så att kliva upp vid 9 var i tidigaste laget, men då kanske man lyckas lägga sig i tid (stor risk).

Har också avslutat Queer as Folk säsong 4 och ska nu snart ge mig i kast med den sista säsongen, det blir trist att inte ha mer att se fram emot, men man får väl vänta ett par år och se dem igen kanske, totalt 81 avsnitt à 50 minuter, så då har man nått att göra 2011 på våren också.

Idag blir det ärenden och ikväll fika med favvofarbröderna, det ska bli trevligt...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Se, de klarar sig inte utan vår Ponte!

Daniel sa...

2011 tror vi starkt på!

Ponte sa...

Kim - Tydligen inte, nu får de allt skärpa sig!

Daniel - Det blir ett ljuvligt år tror jag...

Anonym sa...

QasF säsong 4?!
Är det den engelska versionen...?
Har surfat runt men inte hittat dessa...
Visste bara om 1 och 2...
Med andra ord kanske man har ngt att se fram emot.
/Båstadgrabb.