måndag 8 september 2008

Två snygga amerikaner

Efter att ha satt i mig en rejäl portion fiskgratäng gjorde jag mig iordning och traskade hemifrån, men efter 100 meter blev jag jätteosäker, hade jag stängt av ugnen? Kunde inte komma ihåg, så det blev till att tokskynda hem, uppför trapporna och jodå den var avstängd. Så nerför trapporna och fort mot stationen för att hinna till Köpenhamn som planerat. Då var jag redan toksvettig för det var varmt och kvavt ute.

Hamnade på första baren för kvällen, det var rätt många där, så jag fick en dum plats mellan två killar jag känner, båda rejält berusade och hade några rejäla diskussioner över mitt huvud. Så jag kände att det nog var läge att ta sig någon annanstans. På ställe nummer 2 var det efter en stund en farbror runt 60 som ställde sig och stirrade på mig och när jag lite ouppmärksamt tittade upp så försökte han desperat att få ögonkontakt, jag avstod och drack snabbt upp min stora fatöl och gick vidare.

På nästa ställe hamnade jag också dumt till, fick en lesbisk tant som just sett Mamma Mia som barkompis och när jag inte verkade så intresserad av vad hon sa så vände hon sig till killarna på andra sidan istället. Det kom in två snygga amerikaner som verkade lite borttappade och jag höll tummarna för att de skulle välja platserna bredvid mig men de fann ett bord istället, typiskt...

Började dricka min fatöl snabbt och då började det att ta emot, jag kan bara inte dricka snabbt och speciellt inte fatöl. Så sakta sakta lyckades jag minska mängden i glaset och när jag skulle till att gå så stack amerikanerna minuten före mig. När jag kom runt nästa gathörn stod de där och läste karta, så jag undrade om de letade efter en bar, och tyckte att de ju kunde hänga på mig. Jag var nämligen på väg tillbaka till kvällens första bar. Men vi fick mer eller mindre slå oss fram för det var ett par utomhusscener på gatorna och en massa människor på "gatufesten i pissrännan"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nästa gång gör du amerikanerna sällskap!

Ponte sa...

Det vore trevligt att sova sked med dem, en på vardera sidan och lilla jag i mitten...