tisdag 23 september 2008

Shots här och där

Efter en stund kändes det som om det var läge att gå vidare, och innan jag bestämt sprang jag på en bekanting som var på väg till stället där jag börjat kvällen och snäll som man är så hängde man ju på...

Den jobbiga farbrorn hade tydligen vinglat hemåt och publiken i baren var rätt så utbytt under de knappa två timmar jag varit borta, men några roliga människor fanns ju och snart skulle det drickas shots och trots att man sa nej fick man en och två och tre. Bartendern hade då fått mååånga shots och en som han skulle ställa hos mig tappade han och jag fick den över ena byxbenet, jippi. En stund senare skulle jag krama om någon som skulle gå hem när någon ställde ännu en shot hos mig så den rev jag själv ner på det andra byxbenet. Och jag som funderat skinnbyxor eller mörka jeans, men kommit fram till ljusa jeans, typiskt!

Killen som tog bekantingens plats bredvid var en sådandäringa slajmpropp... Jag blir inte alls attraherad av killar i 40-årsåldern som söker ögonkontakt, slickar sig om överläppen och drar och drar i makaronen de har i skrevet (han hade byxorna på bara så ni vet). Sådana män är bara inte min typ så det så. Vi kan tillägga att han inte fick nått, ja iallafall inte av mig...

När det blev stängningsdags vinglade jag ut i natten och hamnade på nästa ställe och där hände nått lurigt. Två 40-åringar som båda visat intresse för mig flera gånger och som verkligen inte är nått jag vill ha (men de är envisa), delade bord med 2 kvinnor och ville absolut att jag skulle sätta mig där. Så jag ställde upp på det och blev jätteförvånad när den fulla kvinnan på andra sidan ville sitta i mitt knä och smeka min kropp. Lyckades ta mig ur det rätt snabbt, men hon gav sig inte utan dök upp igen 5 minuter senare, ville inte ge sig trots att jag intygade att jag är emot mufflor. Till slut insåg hon att hon nog fick jaga vidare och kallade mig Bøsserøv, jag tog verkligen inte illa vid mig, äntligen!

De båda 40-åringarna skulle gå vidare, jag skyllde på att jag hade en halv öl att dricka upp och begav mig därefter långsamt till tåget för jag kände inte för att träffa fler idioter.

Inga kommentarer: