måndag 22 september 2008

Så skedde tåavsugningen

Fredagen började som besöken over there brukar, dvs i en bar. Hade turen att få en av trevligare stamkunderna som barkompis och efter en stund varnade han mig för den gamle korte gubben med vit mustasch, "prata inte med honom för om du börjar slutar han aldrig!" Jag valde att följa den uppmaningen, så när han en stund senare hade skrämt iväg alla runt omkring och började ropa efter min uppmärksamhet så tittade jag åt andra hållet.

Så dök en annan bartender upp, han kände också för att jobba med bar rumpa till gästernas förtjusning, den fulla gubben hade mycket svårt att koncentrera sig på sin öl ett tag där, men efter en timma eller så hade han återhämtat sig.

Vi fick också en liten uppvisning när en av kunderna slet av en annan skor och strumpor och låg ner på golvet och sög av den andra killens fot, har aldrig sett en fotfetishist in action tidigare vad jag kan minnas, det var lite kul, men inte riktigt min grej kanske...

Efter den uppvisningen var det dags att traska vidare, men det visade sig att min barkompis ville ha mig kvar en liten stund till för att slippa gubbskrället, så jag ställde upp en stund innan han traskade hem och jag traskade vidare.

På nästa ställe var det verkligen lagomt många människor, inte trångt, men rikligt och stämningen var på topp minst sagt. Trevliga stammisar, roliga människor, mello-låtar och alla var glada och positiva, riktigt bra. En av mina bekantingar som är hur trevlig som helst fast verkligen inte min typ, han var extra glad för hade nu skaffat pojkvän minsann. Aha, tänkte jag, det förklarar varför han inte synts till på länge. Så jag undrade hur länge de hade hållit ihop, "jo vi träffades förra veckan"...

5 kommentarer:

Daniel sa...

Stig på så steker jag äggomelett ås å får du suga på min tå ;)

Anonym sa...

Aha. Det gick livat till. Som vanligt.

Anonym sa...

Intressant! Hur verkade han som var föremål för tåavsugningen uppleva att det gjordes inför publik? /Per

Ponte sa...

Daniel - Det måste jag bara göra!

Kim - Det brukar ju bli det...

Ponte sa...

Per - han var bara lite generad när folk skulle dit och titta...