onsdag 10 september 2008

Alkoholmissbruk

Lördagskvällen fortsatte och folket kom och gick och tillslut var det sista beställning, så jag traskade vidare tillsammans med en bekanting, och när jag som bäst trängdes stående på nästa bar höjde jag min flaska för att ta en slurk när någon viftade till med armen så jag satte toppen på flaskans hals mot hans arm vilket gjorde att flaskan gled ur mitt grepp och ner på golvet, gick i 1000 bitar och spred öl inom 1 meters radie. Så jäklans pinsamt!

När jag informerade i baren att det var rätt mycket glas och öl på golvet tyckte de att det inte var deras problem, så glasbitarna blev liggande. Efter en stund var det någon som drog i min arm, en kille som jag direkt kände inte riktigt var min typ men han ville absolut snacka och sa en massa fina saker om mig och även om han var lite berusad så tog man åt sig lite iallafall.

Efter att ha hängt med honom och hans kompis (och min bekanting) en timma eller så, skulle han släpa med sig kompisen vidare eftersom hans kompis fyllde år och nästan aldrig gick ut i Köpenhamn, jag fick killens telefonnummer och nick-name och tänkte att jag nog under veckan efter skulle höra av mig på ett lite ointresserat sätt så han ledsnade på att försöka.

Det började närma sig stängningsdags igen och vi gick vidare jag och bekantingen, jag blev rätt förvånad över att finna Ridaren jobbandes som glaspojke på det stället, men det kanske passar honom, vad vet man.

Bekantingen är en man 40+ som jag inte är intresserad av och tidigare har jag snackat skit med honom en timma eller två i en bar flera gånger, men så en gång tjatade han länge på mig att följa med honom hem. Sedan dess har vi bara typ hälsat, men aldrig snackat och så kom den här kvällen. Var inte sugen på att hamna i en sådan tjatdiskussion igen och efter att killen med kompisen som fyllde år hade traskat vidare kändes det som om diskussionen var på väg igen. Hade turen att traska på några sådana som jag brukar hälsa på och funderade på hur jag på ett fint sätt skulle framföra mitt ointresse när någon drog mig i armen...

Inga kommentarer: