söndag 10 januari 2010

Så här slutade nyårshelgen

Satt i den Vilda baren med Trekantskyssaren och väntade lite på att klockan skulle bli hemgångsdags. Men så kvicknade jag liksom till allt mer och när favvo-farbröderna plötsligt dök upp så var festhumöret tillbaka. Så blev det mer tequila och trevligt snack innan de hittade någon av mina bekantingar att ta med till nästa omgång vilda övningar. Själv återgick jag till Trekantskyssaren. Fick ett erbjudande om att följa med honom hem och sova, men jag kom fram till att det inte kändes så spännande just då.

Den trevlige mannen som städat återkom, han hade tydligen lekt av sig i bastuklubben och var nu åter törstig. Vid stängningstid var han åter tokfull. Det gäller att gilla shots tydligen…

Fortsatte så till Dansbaren där det var mycket lugnt och stilla, ett tiotal kunder och ingen av intresse. Hade planerat att fortsätta till Nattklubben, kvällar med lite folk brukar vara mina bästa raggningskvällar, men kände inte riktigt att jag orkade. Var ju fortfarande glimrande dessutom. Träffade någon bekanting och väntade mest ut klockan. Ville nu väldigt gärna hem.

Till slut bar det av hemåt och prommen från stationen och hem var kall, kall, kall. Minus 12 visade termometern när jag kom hem. Tog en lååång varm dusch (mest för att bli av med allt glittret i håret) tog en nattamacka och stupade i säng.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Färre gäster fler ragg för Ponte?
Åhå nej. Konkurrensen är inte svår för dig. Du får alltid vad och vem du vill ha.

Ponte sa...

Dessvärre inte, färre gäster brukar vara ett bra koncept