onsdag 6 januari 2010

Glimrande

På nyårsnatten hamnade jag i den Vilda baren där det var rätt fyllt upp med folk. Kvällen var trevlig trots att någon preparerat ett saltkar med någon typ av torrt glitter som bla jag fick en rejäl omgång av i håret. På danska använder man ordet glimrande för glittrande, så jag fick vara glimrande ett tag.

Trekantskyssaren dök upp liksom en hel radda bekantingar både trevliga och jobbiga sådana. En massa folk kramades och önskade varandra gott nytt år. Den mest pryda bartendern blev jättefull och slet av sig skjortan. Så hittade han en yngling utan skjorta att hångla med. Alla stammisar var lätt chockerade… Efter en stund var ett tiotal killar halvnakna, dock inte jag. För det första var det lite kallt, men jag hade också en tradig farbror som flörtade med mig.

Nummer 1 dök upp och blev först med att slita av sig byxorna. Sedan var det ett par till som gjorde det och höll en barsugningsorgie i ett av hörnen. Till slut blev det stängningsdags (drygt 4 timmar efteregentlig stängningstid) för då hade folkmassan tunnats ut ordentligt. Den trevlige mannen som skulle städa baren 6 timmar senare var så pass berusad att han inte var kontaktbar.

Vi var ett gäng som skulle dra vidare till Dansbaren men till slut var det bara den pryde bartendern med dejt och jag som nådde fram. Dansbaren var inte skoj eftersom stället var så packat med folk att var man än stod var man bara ivägen för någon. Mötte någon som avrådde mig från att gå till Nattklubben för den var också jättefull och med jättekö. Stannade en halvtimma för att fördriva lite tid och önskade folk gott nytt år till höger och vänster. Tror det var 10 olika personer som kommenterade det faktum att jag var glimrande…

2 kommentarer:

Kim M sa...

Du är alltid glimrande, raring.

Ponte sa...

Vissa dagar mer än andra...