torsdag 7 januari 2010

En läcker kropp

På nyårsdagens morgon hade jag tröttnat på alla människor som trängdes och klev på ens fötter i Dansbaren och drog vidare mot Morgonvärdshuset istället. Efter en liten matbit på vägen så hamnande jag i baren med en desperat hetero bredvid mig. Han beklagade sig över att ännu ett år gått och att han fortfarande inte hittat kvinnan i sitt liv. Till saken hör att han var mellan 45 och 50. Han försökte förövrigt ragga på 3 damer under tiden jag var där, alla under 30.

Träffade två andra roliga heteronissar, den ene total mansgris och den andre en snusande islänning men han intog snusen på det franska förrevolutionära sättet dvs genom att dra upp den torkade snusen i näsan… Fick mig en extra tequila vilket jag inte riktigt hade behov av men fick chansen att verka lite macho.

Men så såg jag honom. Bakom mig hade ett litet gäng tagit plats, bla en kille 25-30 i blåkortärmad skjorta. Han såg halvbra ut, men vilken kropp! Ponte hade ställt upp på allt om han frågat… Simon hette han visst. Kom fram till att han nog var hetero så feg som man är så satt man kvar vid baren och småstirrade (med bara en kontaktlins i).

Så blev det riktigt fullt och jag bestämde mig för att dra till en homobar vid lunchtid. På vägen blev jag stoppad två gånger av snälla hjälpsamma människor som ville berätta att jag var glimrande.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Eftersom du blev full så spelade det ingen roll att du bara hade en lins i. Då såg ändå dubbelt och suddigt.

Ponte sa...

Så onykter var jag inte, bara nästan...