tisdag 5 januari 2010

Nyårsfest

Nådde Köpenhamn på nyårsaftonen och fortsatte vidare till det halva paret. Där träffade jag en mycket välbyggd flata och ett heteropar. Senare kom också en av bekantingarna med sin muslimske pokvän. Det blev tequila (ett antal) och lasagne. Kände att jag var lite hungrig när matdoften kom krypande, blev snabbt vrålhungrig, jag hade ju inte ätit nått på 30 timmar.

Festen blev trevlig, lite mellotävlig som vanligt och sedan skulle hela gänget vidare till nästa nyårsfest. Nummer 1 var klar och väntade, nummer 2 skulle bara höra en låt till. Jag skulle bara ta på mig jackan när det var läge att gå. Nummer 1 tröttnade och traskade vidare utan att säga nått och när jag insåg det kom jag fram till att jag inte riktigt kände för att sitta och vänta på nått som inte skulle hända. Tackade för mig och tog bussen in till stan istället. Förövrigt hände det unika att det halva paret inte rök ihop, kan inte minnas att det hänt förr.

På kvällens första bar var det rätt fullt trots att de öppnat en halvtimma innan jag nådde fram. Där blev det till att invänta nyåret och när det kom så var det ett glas skumpa och kransekager, gillar inte skumpa, så jag tvingade sakta i mig eländet.

Träffade någon kille som kortfattat berättade sin livshistoria om depressioner, självmordstankar och liknande. Väntade tills han beställde nått nytt innan jag drack upp och traskade vidare.

Ute på gatan mötte jag några svenskar som sökte efter en bar där man betalade 300 kronor i inträde och sedan fick fri bar. Kunde inte hjälpa dem. Fortsatte istället till den Vilda baren.

2 kommentarer:

Kim M sa...

HAHAHA. Du är så slug som väntar på att kisen handlar nåt nytt innan du drar. HAHAHA.

Ponte sa...

Det är ju en klassiker, funkar rätt ofta faktiskt