tisdag 12 januari 2010

Frosseri

Satt där i den Vilda baren tidigt på tisdagskvällen tillsammans med ett par bekantingar. Så startade ett shotrace igen, men jag höll mig i bakgrunden där och lät de andra bli fulla. En av bekantingarna beklagade sig över att han inte hittat någon att ha sex med sedan nyår (dvs 4-5 dagar tidigare). Men så hände det för honom. En man runt 50 kom in och blev direkt överfallen. Minuten senare hånglade de och fem minuter senare gick de. Önskar jag var lika framfusig och inte så blyg och feg.

Var nu vrålhungrig och kom på att det fanns ett ställe med kinaboxar och det kände jag för. Tog en stor, åt nästan hela när jag insåg hur mätt jag var. Det värsta med kinamat är att jag inte känner när jag är mätt. Detta kom att sabba resten av kvällen en aning för man blir trött.

Resten av kvällen i den Vilda baren var totalt händelselös och vid stängningsdags begav jag mig mot Dansbaren. Tänkte att det nog var rätt tomt, så jag öppnade dörren försiktigt, kastade en blick in i lokalen och stängde dörren igen. Det var bara två damer, så jag fortsatte till Nattklubben istället. Funderade lite på hur jag skulle fördriva 3,5 timmar där inne, men det visade sig gå väldigt bra.

Det var lite folk i alla fall, bla. en svensk medelålders man med många pengar som hade med sig 4 unga danskar som drack många gratisdrinkar innan två av dem blev rejält ovänner och började skrika lite på varandra.

I hörnet satt en fin kille från östra medelhavsområdet någonstans, lite lösa handleder kanske, men fin. Någon kille raggade upp hans väninna och han raggade istället upp killens kompis. Partnerbyte är ju aldrig fel… Bartendern hade inte mycket att göra, så han satte sig och lade fötterna på bardisken, antagligen mest för att visa sina gigantiska vinterkängor med centimeterdjupa räfflor.

Så dök en kille med lite skägg upp och tog plats bredvid mig och innan jag visste ordet av det så var vi i snack. Två timmars snackande senare ramlade det in lite mer folk när alla andra stängt. En av dem som dök upp var den äldre mannen som den skäggige killen tydligen tyckte verkade het. Så mitt (som vanligt) värdelösa raggningsförsök misslyckades helt och hållet. Det är inte lätt att vara scoremongol, får söka hjälp för det där.

Till slut var natten över och Ponte traskade till stationen för att bege sig hemåt efter ännu en natt i Köpenhamn.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Värdelöst ragg.
Usch så irriterande. Jag lider med dig!

Ponte sa...

Värdelös på att ragga iallafall... Får anmäla mig till att ta jägarlicens ;)