torsdag 21 januari 2010

Hård på jobbet

Idag fungerade så köpenhamnstågen, men min anslutning var sen, så jag kom försent idag också... Det var megatrångt på tåget eftersom värmen bara fungerade i den ena halvan och i den andra var det tydligen minusgrader. Efter att ha jagat en analkula i metall (omkrets 14 cm), fick jag överlämna det till min chef, han hittade den omgående bland diverse broschyrer, logiskt...

Fick senare under dagen klappa en svart mjuk dildo 28X28 cm, säger bara en sak om den aj, med stort J och minst lika stort A. Tur man bara behövde klappa den. Fick sedan försöka hitta rätt porrfilmsklipp, just vad man behöver efter lunchen. Man tappar liksom koncentrationen en smula ;)

Kunde inte avhålla mig från After Work idag heller. Nådde den vilda baren och träffade de båda jag spenderat julaftonen med. De var inte så kul eftersom båda varit på allehanda droger sedan i tisdags. Nåja, så kan det vara. Fick lära en av stamfarbröderna att det på svenska heter blatte (han berättade nämligen att hans favvo-unga-män är blatinos, om jag nu visste vad det innebar) och att vi avgudar dem, iallafall de snygga...

När jag skulle till att gå hem kom Kulturkillen förbi, så jag stannade en timma till. Några herrar i fina skinnbyxor (hade våldtagit byxorna men inte tagit i herrarna) och en 60-plusare som ville hångla när jag skulle hem, jag lyckades undvika det genom att ge den alltid glade bartendern en överraskande bamsekram.

Hade inte otur med tågen ikväll, men eftersom jag ätit min middag i hemmet så blir det sängdags vid samma tid som igår ungefär. Antar att morgondagen blir tung, iallafall på förmiddagen, men jag har chefsfritt fram till lunch så det ska nog lösa sig.

Imorse såg jag en mycket fin bakdel i ett par väldigt speciella jeans på väg till stationen. Han gick inte min väg. Men när jag stod på stationen och väntade såg jag honom igen. Och så hoppade han på köpenhamnståget. Och när jag klev av mitt sista tåg så såg jag honom igen. Dvs han bor mycket nära mig och begav sig i morse till samma station i Danmark, men han valde den andra utgången. Var han snygg, inte så värst, men utis iallafall och med den fina bakdelen så kanske, men jag tvivlar.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Jag älskar ditt jobb och jag önskar att du skulle kunna smygfota lite.

Ponte sa...

Haha, det kan jag säkert lyckas med...