söndag 24 januari 2010

Kungligt snack

Satt där i den vilda baren sent på fredagskvällen förra veckan och funderade på att klä av mig. Men eftersom jag satt alldeles bredvid dörren och det var lite kyligt, så jag bestämde mig för att avstå. Det får bli en annan gång…

Kände mig lite berusad och tänkte gå över till äppeljuice, men det blev inte av eftersom två av stammisarna kommit på att de skulle dricka mig full för att få mig att klä av mig. Det var inte bra, men den ena av stammisarna fyllde i alla fall sig själv och vinglade hemåt.

Traskade till nästa bar där jag såg fransmannen från kvällen före, men eftersom vi stod i varsitt hörn där inne låtsades jag som om jag inte noterat hans närvaro. Träffade några trevliga bekantingar, en av dem försökte övertala mig att ligga med hans blyge kompis, men jag skyllde på trötthet även om jag vet hur det är att vara blyg och ville inte såra hans redan dåliga självkänsla. Så blev det stängningsdags och jag ville bara åka hem, men det funkar ju inte om natten. Det var bara att kämpa vidare.

Traskade till baren med den trevlige bartendern där jag spenderade de två sista timmaran i Köpenhamn. Kom i snack med någon om danska kungligheter. Han ingen aning om varför, men mindre spännande blev det i alla fall. Så var det äntligen ags att ta första tåget hem, handlade en pastasallad och eftersom de i Danmark kommer utan plastbestick så blev det till att äta med fingrarna… Somnade gott när jag kom hem.

Inga kommentarer: