onsdag 20 januari 2010

Franskt sprut på brösten

Satt där i den vilda baren på torsdagskvällen och fick plötsligt en ganska fin yngling vid min sida. Det visade sig att han var fransman och inte drack alkohol på krogen. Dessutom var han från samma stad som fransmannen jag träffade i somras.

När det så blev stängningsdags begav vi oss till Dansbaren lite snabbt, där blev det mest lite hångel. Ridaren träffade vi mitt i allt dessutom. Fransmannen kände inte för att stanna kvar där och ville inte ha med någon på rummet, så han tyckte vi skulle på Bastuklubben istället, så det fick det bli.

Vi nådde Bastuklubben och jag blev lite förvånad över att hitta någon jag hånglat lite med för ett tag sedan ståendes bakom disken. Han kände tydligen också igen mig… Så skulle jag vara en bra värd för en gångs skull och visa fransmannen runt lite där inne (han skulle ju trots allt stanna ett par dagar till).

När vi kom in i mörkrummet var där ett par människor (klockan 4-5 en fredagsmorgon är det inte så välbesökt på Bastuklubben). Så vände tydligen fransmannen och gick ut igen, men det noterade jag inte, så när jag kom ut på andra sidan hade jag ingen bakom mig. Vände tillbaka in och hittade honom. Han ville då hångla, men jag insåg efter 10 sekonder att det nog var någon annan för fransmannen hade inget skägg. Oj, fel man att gosa med…

Hittade fransmannen och vi tog oss ett bås för en 69:a. Fick hans utlösning på min bröstkorg, sedan traskade vi ner och duschade, tog en efter sex-cigg i soffan vid utgången, klädde på oss och traskade ut på gatan. Kom då på att hans intresse för soffan kanske betytt att han tyckte jag skulle gå så han kunde roa sig med de mindre än 5 män vi sett till där inne, men vad vet jag.

4 kommentarer:

Kim M sa...

En 69:a i ett bås. Jo, man tackar.

Hobbes sa...

Hrm. Raka rör. :)

Ponte sa...

Kim - Ja man får nöja sig med det lilla när man passerat 30

Ponte sa...

Hobbes - Det är lika bra så är det gjort liksom...