torsdag 2 oktober 2008

Slutet på rundan

När jag hunnit med att bli rånad och dessutom fått en medister på rådhusplatsen med en bloggare så blev det mera barrunda. Ytterligare 3 ställen testades.

På det första stället kryllade det av ynglingar, ett par av dem med mycket fina bakdelar i ett par jeans, eller som kompis H hade sagt "God røv i de sko", men klientelet var väl så ungt kanske, lammisar i all ära, men jag kände mig för gammal och trött för dem, så är det bara.

På nästa ställe var det inget vidare drag alls, lugnt och stilla, fick sittplats i baren och det är inte normalt en lördagkväll, men stället är lite påväg utför tror jag, man har inte så många trogna stammisar och det kommer inte till några nya tror jag.

På det sista stället var det tjo och tjim och klackarna i taket även om besöket inte blev så långt. Ponte började vid den här tiden känna sig lagomt berusad efter en radda tequila, så när den svenske killen jag träffat under natten och visat runt, tyckte att jag skulle hänga med honom till hotellet och sova över (i separata sängar givetvis), så gav jag med mig och gick med på det...

Inga kommentarer: