tisdag 28 oktober 2008

Om Spicy

Till att börja med så tycker Spicy att jag är snygg (det är nog hans största brist i livet tror jag) och i mitt tycke är han en av de snyggaste killar jag någonsin träffat. Jag inser att jag inte vet sådär värst mycket om honom egentligen, men det jag vet passar halt in i mönstret. Möjligen är det så att han vill ha någon att ha sex med en kväll och det var det eller så kanske det kan leda till nått vad vet man.

Hursomhelst så ska jag inte ha allt för stora förhoppningar utan hålla mig lite lugn när det gäller killen som är snygg, helt min typ, trevlig och riktigt vild. Ska nog dra ur honom hans vildaste fantasier... Och eftersom jag är expert på att backa ur när jag tänkt till några dagar, så ska här smidas omgående. Dessutom kommer jag redan i morgon att veta hur han ser ut naken och det ser jag banne mig fram emot!

Och han är exotisk, vilket vi ju gillar, smart och ambitiös dessutom, det är en livsfarlig kombination tror jag. Och vissa av oss har ju en tendens att fullständigt falla för någon och en kort stund senare ångra oss och som om det inte var nog är jag lite skeptisk till hur seriös han egentligen är, men det lär vi märka, ni kommer att höra mer om Spicy!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han låter het. Mycket het. Fota och lägg upp. :D

Ponte sa...

Han är mycket het