torsdag 16 oktober 2008

Lite blandat

Jag tog mig i kragen och ringde samtalet, det ledde inte till nått resultat alls, typiskt. Jag får leta reda på någon annan att ringa upp. Min telefonskräck håller i sig...

Idag är Ponte hemma och sjuk, har nu feber och ont och är allmänt hängig, så inget slarvade den här helgen, ska vila, vila och vila hela helgen, trist eftersom jag har ett ärende i Köpenhamn, men det får bli nästa vecka. Hoppas det inte är influensa för det känner jag bara inte för, speciellt eftersom det gör ont att ligga ner, usch!

SVT klagade på den amerikanska valdebatten igår, speciellt på allt snacket om Joe the Plummer. "Det är ett sätt att få ett exempel att prata om istället för att tala i generelle termer" sa den politiska analytikern. DR (det danska radio och TV-bolaget) klagade inte över det eftersom Joe the Plummer var en person som frågade ut Obama på ett valmöte för ett tag sedan och undrade varför han ville sänka skatten för hela den arbetande befolkningen och inte specifikt får småföretagare. Skärpning SVT!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas du blir frisk och redo snart igen.

Och tack för politisk uppdatering.

Ponte sa...

Hoppas hoppas hoppas!

Anonym sa...

Krya på dig! Vi gillar ju inte Obama.. : /

Ponte sa...

Jodå han är snyggare än den däringa farbrorn...