tisdag 21 oktober 2008

Gyttjebad

Jag kände att det var läge att ge mig av till någon annan bar, satte smalbenet rätt på en metallstol, så man har minsann ett fint blåmärke där strumporna slutar, men det lär väl gå över snart hoppas jag.

Så kom man till nästa ställe, där var det massor av människor, men inte några i min smak. Hängde med en bekanting och gjorde mitt bästa för att hålla mig borta från flörtande gubbar, bestämde mig för att gå vidare igen och kom till nästa ställe där det var rätt så lugnt och skönt. Men där fick det bli 2 muggar kaffe innan det var dags att byta bar ännu en gång, nu med isvatten på menyn.

När så favvo-farbröderna skulle till att dyka upp kändes det som en bra idé att övergå till öl igen, men jag var fortfarande lite seg efter att ha chockat igång spritomloppet tidigare på kvällen. Farbröderna hade hittat på roliga saker på vägen, gyttjebad kan ju vara upphetsande ibland...

Medan jag smuttade på min öl och farbröderna svepte drinkar så dök Räven upp, han var mycket intresserad av att leka med den ena farbrornas bröstvårtor, han verkade inte helt med på noterna, men det dröjde inte alls så länge innan Räven traskade till bastuklubben istället medan vi hinkade vidare.

När farbröderna traskat vidare så kände jag för att åka hem, men nattrafiken är inte värst skoj vid den tiden, så jag stannade och hängde i en bar till stängningsdags kl 5 och begav mig sedan hemåt, trött och seg. Vi får hoppas på bättre lycka nästa gång...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, bättre lycka nästa gång.
Kanske borde dörrvakterna säga så till alla som går hem ensamma?

Ponte sa...

Det borde de verkligen säga!