torsdag 23 oktober 2008

Danskar i sängen

Nu kommer vi till det lite mer spännande, hur är danskarna i sängen?

Till att börja med måste jag friskriva mig lite. Det är inte så många etniska danskar och etniska svenskar som jag hamnat i säng med pga min utis-fetish, men om man nu ska generalisera utifrån det något bristfälliga statistikunderlaget så är felmarginalen relativt stor. Trots det kommer jag att göra ett försök.

Danskarna är framåt under jakten, men när de väl fällt bytet är det sämre med det, dansken är inte den som tar en med storm om man säger. De är ju omtänksamma om än ganska osäkra i början, de vet nog vad de vill, men de verkar inte veta hur man kommer dit eller så är det mig som ickedansk de inte förstår sig på, det är ju en möjlighet... De är iallafall generellt duktiga på att kyssas och det gillar vi ju.

Annars måste jag säga att majoriteten av de rätt få danskarna har varit mycket egoistiska i sängen, efter att man väl kommit så långt så är deras färd mot extas det som räknas och sedan var det inte mer med det.

Därför måste jag säga att svenskar (om än även här ett begränsat underlag) är roligare i sängen. När de väl lyckas få med sig ett byte hem så har de lite bättre koll på hur man kommer vidare i det läget, dessutom är man lite mer medveten om att man kan ha ett samspel och inte en "monolog" när man väl hamnar i sängen.

Inga kommentarer: