tisdag 8 april 2008

Planen började spåra ur

Så i fredags var det dags att ta en tur till Danmark trots att jag haft lite beslutsångest under veckan så kände jag lusten att åka och följde min lustar (igen). Jag bestämde mig redan innan jag åkte att jag skulle göra ett besök på läderklubben så jag klädde mig givetvis därefter och gav mig iväg.

Väl framme så hamnade jag på mitt vanliga första ställe, där jag träffade på några bekantingar jag kunde ljuga med en stund, men i vanliga fall är medelåldern på stället rätt hög men det brukar finnas guldkorn mitt i mörkret, men i fredags gjorde det inte det.

Enda lilla pluset i kanten var en bartender med bar överkropp, fast det var väl inte någon av de finare överkroppar jag sett, men då ska han ha mer heder av det. Har man en överkropp i stil med min (dvs muskellös och med ett par extrakilon över bältet) så är det modigt att visa upp den till allmän beskådan tycker jag...

Nåja, jag traskade vidare och bestämde mig för att besöka en annan bar, sedan ta nått litet på McDonalds och efter det landa på läderklubben, men den planen misslyckades redan i det första steget. För när jag kom in och satte mig i baren träffade jag nämligen 2 trevliga killar som är djupt fascinerade av Sverige, svensk musik och svensk Mello, eller ja av allt svenskt och det inbegrep också lilla jag... De måste då ha dålig smak eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Du är ett kap ju!

Anonym sa...

Mycket god smak.
Du är bättre än allt annat svenskt. Inkl. Mello.
:-O

Ponte sa...

Tennis - Tack, men tillåt mig att tvivla...

Kim - Jag blir ju helt generad!