fredag 9 juli 2010

Dejten med punkaren

Igen två veckor sedan...

Så var det en inbokad dejt på självaste midsommarafton. Det var nämligen punkaren jag träffat på brunchen som hört av sig och undrade om jag inte kände för lite sex. Bestämde mig för att tacka ja. Begav mig från jobbet, fick nått litet i magen på vägen och dök upp utanför hans port 20 minuter för tidigt (eftersom jag haft tur med tågen och promenerat helt rätt). Visste inte ens vad han hette i förnamn egentligen, visste bara begynnelsebokstaven och att han bodde på tredje våningen.

Efter att ha väntat 5 minuter tog jag mod till mig och ringde på där det stod 3:e våningen och rätt initial. "Hej det er jag". Porten öppnade och jag traskade upp till tredje och knackade på. En gråhårig man öppnade och undrade vad jag ville. Oj, fel person, fel lägenhet. Pinsamt.

Bad farbrorn om ursäkt och traskade ner igen, väntade de sista 12-15 minutrarna och så dök punkaren upp. Han bodde då granne med den gråhåriga farbrorn och jag berättade om den lilla fadäsen. efter 10 minuters kallprat blev jag presenterad för hans säng och efter det följde en omgång sug och sex. Kan förövrigt meddela att det hela blev väldigt ospontant och konstigt (och tråkigt). Men så kan det vara.

Så låg vi nakna på täcket en stund innan jag begav mig därifrån. Han hade många saker att skvallra om, många människor jag känner som han också känner, men jag höll mig ifrån att sladdra.

2 kommentarer:

Kim M sa...

MEN TÄNK VAD DU VÅGAR!

Ponte sa...

Våga ringa på fel dörr?