tisdag 6 juli 2010

Strumptvätt och lite spanking

Fortfarande mer än 2 veckor efter...

Väl i den Vilda baren på lördagseftermiddagen träffade man på en hel hög stammisar och bekantingar, bland annat killen som Utis-studentens kompis följt med helgen innan. Han var ganska trött, hängde med huvudet, rätt full och passade på att visa kuken för hela baren. Sedan traskade han hem trodde jag, men efter en timma var det någon som hörde konstiga ljud från ena toaletten, han satt nämligen där och snarkade...

Själv fick jag en kille som älskar svettiga armhålor och nersvettade kläder som granne i baren. Var lite rädda att hans näsa skulle föra honom närmare mig, men jag klarade mig trots att det nu var över 50 timmar sedan senaste dusch. Däremot var lyckan kort, för italienaren dök upp, nykter dessutom. Till att börja med höll han distansen, men efter att ha plockat ner fem öl på en timma var han mycket kärlekstörstande igen.

Blev återigen tjatad på att hänga med honom hem och äta pizza, men jag var benhård i min ovilja. Till slut återstod den gamla vanliga taktiken, supa honom under bordet. Fick kämpa lite, men det lyckades... Mitt i alltihopa fick han en omgång med en paddel som någon lånade ut. Antar att det gjorde ont, men han stönade så gott så. Och till slut gick han hem.

Nu gjorde Ponte nått dumt. Jag var väl medveten om att mina strumpor efter 2,5 dygn stank död råtta, så jag traskade på herrarnas och tvättade dem. Tog sedan på dem (blöta). Det skulle visa sig vara osedvanligt otaktiskt, men det kommer mer strumphistoria senare.

Så var det mitt på lördagskvällen och mycket mycket lugnt och stilla i baren. Fick ett förslag som inte var svårt att tacka nej till om man säger... Men när det började bli mörkt strömmade folket till. Bland annat en av läderkillarna som dagen till ära inte var läderklädd. Insåg efter ett tags snack att han var mycket intresserad, men jag var lite avvaktande även om det kunde ha varit spännande. När någon så tagit hans plats passade han på att sitta i mitt knä ganska länge, han var rätt tung, speciellt när man har ont i rumpan av de hårda trästolarna redan innan.

Träffade Trekantskyssaren som ältade någon av sina ex (igen), börjar bli lite tröttsamt om jag ska vara ärlig. Så var det nästan stängningsdags och Ponte var hungrig. När jag så begav mig fick jag läderkillen med mig och mat blev det. Det skulle förövrigt visa sig bli det sista målet mat på väldigt länge. Efter maten begav vi oss till Dansbaren.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Strumptvätt - det var något nytt.
Du borde vara så pass erfaren vid det här laget, att du bär med dig ombyte!
Skärpning.

Ponte sa...

Jo men jag skulle ju hem på torsdagen efter jobbet och inte stanna hela helgen