söndag 11 juli 2010

Ponte på fest

Förra helgens bravader börjar nu

Efter jobbet på torsdagen bar det av hemåt, Ponte var lite trött. Istället tog jag mig till Köpenhamn igen på fredagen för en privatfest. Mycket vin, en lättare måltid dessutom och en massa kända och okända människor. Är inte så mycket för att mingla, så jag höll mig på balkongen, det var nämligen svalt och skönt där i förhållande till inomhus.

Trekantskyssaren var där och passade på att berätta om sitt kärleksliv för hälften av festfolket, någon som en gång i tiden sög av mig i en bar var där och någon bekantings ex dessutom. En liten mix om man säger. Vid midnatt blev paret som bodde där allt mer gosiga med varandra, så jag kom på att det nog var dags att gå.

Efter en tur på pendeltåget nådde jag den Vilda baren. Träffade några stammisar och efter en stund dök också trekantskyssaren upp. Så kom Lammis och när trekantskyssaren skämtade lite med honom blev han mycket sur och upprörd över ingenting och det blev mindre spännande att sitta mellan de båda antagonisterna. Lammis gav upp efter en stund och bytte plats.

Så blev det stängningsdags och Lammis och jag, vi traskade till Dansbaren och när vi kom fram förstod jag varför han ville hänga på mig, han ville ha en gratisöl. Det fick han, men senare under kvällen var han runt och flängde rätt mycket i lokalen, så jag passade på att beställa när han inte var i närheten. Jag vill inte vara någons sockerpappa, punkt slut. Såg utis-studentens kompis, men han försvann rätt snabbt med en latino i släptåg. Men så en stund innan jag skulle till att åka hem hände något.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Alltid är det någon som har snaskat på din superkotte.

Ponte sa...

Kott-snaksande blev det vill jag minnas...