torsdag 15 juli 2010

Kisshistoria

Nådde så den Vilda baren på lördagskvällen och fick berättat för mig att Italienaren varit där, men nu gått hem. Skönt. Fick också veta att han åker hem till Italien några dagar senare, skönt på ett sätt, men jag tycker också lite synd om honom.

Underhöll en av stammisarna ett tag, hade lite tråkigt, men så plötsligt satt en kille i min egen ålder på min andra sida. Snackade lite med honom och insåg att det nog var bäst för mig att hålla låg profil för den här var det "plåstervarning" på. Dessutom, så snart det blev tyst och ingen av oss sa nått började han fnittra. Han verkade väldigt osäker hursomhelst.

Till slut ramlade en bekanting in och när jag snackat med honom i ett par minuter var killen borta. Så kom den andre trekantskyssaren och det halva parets tidigare lammis. Tydligen på torsdagen hade en av de lite tradigare stammisarna (som jag snackar med ibland), somnat till i baren. Då hade en av de andra stammisarna ställt sig bakom honom och kissat ner i hans byxor utan att han märkt det.

En halvtimma efter att den historien blivit berättad, vem dyker upp om inte han den lite tradige stammisen. När jag sedan går på herrarnas växlar jag några ord med honom. Vet du vad, säger han. I torsdags var jag här och när jag skulle hem var jag alldeles blöt om byxorna (som tydligen var beige red.anm.). Jag förstår inte vad som hänt, folk kunde ju tro att jag kissat på mig.

Ponte hade nu väldigt svårt att hålla sig för skratt, den lilla halvtradige farbrorn, dyngblöt och luktar kiss på pendeltåget på väg hem (och uppenbarligen tillräckligt berusad för att somna i baren dessutom). Försökte nu desperat att tänka på nått annat och lyckades faktiskt avstå från ett gapflabb.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Stackarn.
Du borde berättat sanningen!

Ponte sa...

Nej, det kändes inte som ett alternativ...