söndag 25 juli 2010

Minneslucka och kanske gratis middag

Nu är jag återigen mer än 2 veckor efter i historien. Brukar skriva ner saker och ting efter ett par dagar, men den här gången tog det allt för lång tid innan jag lyckades med det tyvärr...

På fredagskvällen efter att ha slappat och spelat strategispel hela dagen så tröttnade jag på att ha hemmahelg. Så jag gjorde mig iordning och stack till Köpenhamn igen, sent på kvällen. Nu är problemet att kvällen ligger så långt tillbaka i tiden att jag inte kommer ihåg riktigt, men jag tror inte att det hände värst många spännande saker under fredagen.

Hängde i den Vilda baren, svettades, fortsatte till Dansbaren, där var det bara rejält varmt och till slut morgonvärdshuset där jag snackade hur länge som helst med en av människorna jag brukar träffa på där.

När jag så var trött och inte kände för att åka hem traskade jag till parken och somnade, men denna gång på en gräsmatta där ett 10-tal andra människor låg och solade.

Efter 2 timmars sömn vaknade jag stel i kroppen och gick för att få nått att äta. Traskade gatan fram i gassande sol med en omgång hämtmat. Hittade inget skuggigt ställe där jag inte var i vägen förrän jag plötsligt såg en öppen port som inte brukar vara öppen. Jag traskade in, hittade en trappa i kanten av bakgården att sitta på i skuggan. Porten slog igen och jag insåg att jag var instängd.

Åt min mat och när jag var klar var det någon i bil påväg in, så innan porten stängde hade jag smidigt glidit ut igen. Begav mig så till den Vilda baren. Eftermiddagsbar i hemsk värme. Ett litet gäng killar satt och svettades, alla beklagade tig över den dåliga ventilationen, men om det är vindstilla fungerar inte korsdrag. Nästan alla körde med baröverkropp… Ponte drack öl med is i, det var faktiskt ganska uppfriskande. Tror det blir min sommarspecial framöver.

Hade ömsom lite småtrevliga samtal med stammisar ömsom ganska tråkigt. Men så dök en man upp, Ridaren är en av hans 3 pojkvänner. Brukar alltid utbyta kramar med mannen i fråga.

Efter en drink undrade han om jag inte kände för att hänga med hem till honom (Ridaren var hemma hos honom bakis) och äta pepparbiff till middag. Funderade under den minuten jag hade på mig.

Inga kommentarer: