torsdag 8 juli 2010

Strumporna kom hem

Och så här slutade marathonhelgen

På söndagseftermiddagen nådde vi fram till den unge killens hem, men först skulle det köpas öl. Jag hade inte tillräckligt med kontanter och butiken tog inte utländska kort och killen hade givetvis inte en krona (jag hade förövrigt också betalt taxin). Så vi fick jaga reda på en bankomat. Återvände till butiken och betalade.

Så kom vi hem till honom och jag hade ju förvarnat om mina stinkande strumpor och fötter, men det var tydligen OK. Så klädde han av sig och jag följde efter. Där satt vi så två nakna killar och lyssnade på musik i ett par timmar. Flera av låtarna hade han sjungit in själv, duktig kille måste jag säga. Han var trött och kedjerökte, vi gjorde av med ett helt paket på 2 timmar (!). Till slut blev det läggdags.

Vi kröp ner, det ösregnade utanför fönstret. Efter lite hångel och lite sug var vi båda för trötta och slitna för att hitta på nått. Istället lade jag huvudet på kudden medan han la sitt på min bringa. När jag vaknade ett par timmar senare kan jag berätta att skäggstubb mot bringan svider ganska bra. Han snarkade, men det gjorde inte så mycket, så farligt var det inte trots allt. Jag ställde mobilen på väckning och somnade om. Var orolig att batteriet skulle ta slut dock.

Så vaknade man på måndagsmorgonen efter 12 timmars sömn, klev upp, hoppade först i duschen, sedan i samma stinkande kläder som jag haft sedan torsdagen. Fick hans nummer, bestämde en dejt på torsdagen, gav mig iväg till närmaste busshållplats och åkte mot jobbet. Handlade croissanter på 7eleven och insåg att det var nästan 30 timmar sedan senast jag åt något.

Kom hem på kvällen, handlade (fortfarande i mina stinkande kläder), klädde av mig när jag ramlade in i lägenheten och insåg att strumporna (och skorna) luktade som den danska osten Gamle Ole, Fräscht! Eller kanske inte...

2 kommentarer:

Kim M sa...

De stackars lemmarna blev nikotinförgiftade.

Ponte sa...

Antagligen