tisdag 20 juli 2010

Jobba utan sömn

På onsdagen kom jag fram till att en liten after work före min inplanerade hemmahelg kunde var trevligt.

Hamnade i den Vilda baren som vanligt, hade rätt trevligt och skulle sedan hem efter 1,5 timma. Då kom Trekantskyssaren förbi och jag bestämde mig för att stanna en timma till (betyder att man är hemma strax efter midnatt). Men när jag kom till stationen blev tåget en minut mer försenad för varje minut som gick och jag insåg att jag inte skulle hinna med min anslutning. Då hade jag fått ta nästa och varit hemma strax efter 1, vilket kändes mindre spännande.

Bestämde mig för att gå ut hela natten, avstå från mer alkohol och gå direkt till jobbet på torsdagen. Natten var lång, stilla och ganska trist, tog en tur i parken på morgonen medan jag väntade på att Morgonvärdshuset skulle öppna. Träffade en indiskättad icke dansktalande familjefar på jakt efter lem, men jag var inte värst intresserad av det.

Hamnade på Morgonvärdshuset, träffade en full dansk som var lite kul ett tag, snackade med någon bartender och begav mig sedan mot jobbet. Eftermiddagen blev lång, speciellt då jag inte hade nästan något att göra, men som tur var hade jag lite innestående timmar och kunde traska hem redan kl 16. Utanför på lastbryggan satt 3 ynglingar och rökte joints när jag skulle hem, typiskt Danmark.

Så åkte jag hem och fick mig en kebabpizza med mig, åt och somnade snabbt.

Vaknade trött på fredagsförmiddagen, men jag skulle ju ha hemmahelg så det gjorde ju inget.

Inga kommentarer: