lördag 31 juli 2010

Mat blev det

Slutet på en helg för länge sedan...

Satt i den Vilda baren sent på lördagseftermiddagen ganska trött och sluten och hade just fått ett erbjudande om middag. Bestämde mig för att tacka ja. Det blev rätt trevligt, jättegod mat i värmen, trevligt sällskap, varmt (givetvis), men på det hela taget ett mycket bra val.

Framemot midnatt traskade vi alla tre tillbaka till den Vilda baren, Ridaren skulle någon annanstans och träffa någon och hans man skulle ut i parken och ragga lem. Jag stannade i baren istället.

Träffade Trekantskyssaren som hade trassel med sina kärlekshistorier igen (what else is new), men som tur var hittade han nått fint att flörta med och jag fick en trevlig stammis bredvid mig. Någon tyckte jag såg allt för oskyldig ut.

Så blev det stängningsdags, och jag begav mig till Dansbaren. Kom in genom dörren och insåg att det inte var någon idé. Det var rätt varmt, inte olidligt, men så knökafullt att jag bara inte kände att jag orkade.

Stack till Nattklubben där det var lagom med folk. Hittade en sittplats bredvid en trevlig sydafrikan. Så var han på herrarnas och bad mig hålla hans plats när en av mina bekantingar med väninna (båda mycket överförfriskade) rumlade in, hittade mig och stal stolen trots mina protester. Överlät min stol till sydafrikanen och när den episoden hände var det bara allt för knökafullt för att jag skulle känna för att stanna.

Traskade vidare till Bastuklubben, men där var det inte så mycket kul som hände mer än att jag träffade han som tyckt jag såg oskyldig ut… Efter det bar det av hemåt igen.

Inga kommentarer: