torsdag 6 maj 2010

Skedsovning

Igår kände jag mig lite lätt hängig och kom trots det på att jag skulle ta en after work i den Vilda baren. Det var rätt stilla men trevligt. Två av dem som ibland jobbar i baren hetsdrack shots och delade ut en hel del dessutom, jobbigt.

Så dök killen med prins alberten upp, han gav mig lite ryggmassage, jag masserade honom lite och plötsligt var det dags för mig att åka hem. "Istället för att spendera 3 timmar fram och tillbaka till Sverige kan du ju lika gärna hänga med mig hem och sova i sked" tyckte killen med prins alberten. Kändes som ett bra förslag, så jag hoppade på erbjudandet.

På väg till honom kom jag på att killen jag var ute med för 10 dagar sedan bor i ett rum i hans lägenhet, det kan bli lurigt. Lyckades iallafall undvika att träffa honom...

Killen med prins alberten har jag ju sovit i sked med två gånger tidigare, de inläggen finns här och här.

Först duschade vi tillsammans (tur för han luktar lite ibland) och sedan blev det skedsovning i 7 timmar.

Imorse fick jag kaffe och en massa snackande blev det. Hade problem med håret och eftersom han med prins alberten har rakat hår fanns inga produkter att få ordning på det. Testade flytande tvål som hårgelé, det fungerade faktiskt över förväntan...

Så traskade jag till jobbet med betoning på traskade, 15 minuters promme till jobbet hade ju inte varit helt fel. Och det blev croissanter till frulle.

Inga kommentarer: